Meille on välttämätöntä kerätä ja muuten käyttää henkilötietojasi, jotta pääset sivustoosi ja käytä sitä. Suojaamme henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioitamme yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintatapojen ja sovellettavien lakien mukaisesti. Meillä on selkeä ja avoin syy siihen, miksi keräämme henkilökohtaisia tietojasi ja kuinka me niitä käytämme. Jos sinulla on valintoja tai oikeuksia, selitämme ne sinulle.

Jos et ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älä jatka eteenpäin verkkosivustollamme. Huomaa, että tilin rekisteröiminen verkkosivustollemme, vedonlyönti ja varojen siirto katsotaan vahvistukseksi siitä, että olet täysin sitoutunut käyttöehtojemme ja tietosuojakäytäntöjemme kanssa. Sinulla on oikeus lopettaa verkkosivuston käyttö milloin tahansa; meitä voidaan kuitenkin laillisesti velvoittaa säilyttämään joitain henkilökohtaisia tietojasi.

Saatamme tehdä määräajoin muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja ilmoitamme sinulle näistä muutoksista lähettämällä muutetut ehdot omille alustoillemme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti.

Keräämämme tiedot

  • Henkilökohtaiset tiedot * tämän sivuston kävijöiltä online-lomakkeiden avulla ja aina kun lähetät meille sähköpostia tietosi.
  • Historia toimista **, jotka suoritat sivustollamme.

* Voi sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, syntymäajan, IP-osoitteesi, sijaintisi, puhelinnumerosi, henkilöllisyystodistukset, osoitetodistukset.

** Voi sisältää maksusi (vain tietueet, emme tallenna luottokorttitietoja tai salasanoja), tapahtumia, valtuutuksia, palkkioita, evästeitä.

Käytämme henkilöllisyystodistustasi ja / tai osoitetodistustasi tarkistaaksesi tietosi, jotta voimme suojata käyttäjiämme vilpilliseltä käytökseltä ja edistää vastuullista pelaamista.

Voimme suorittaa turvatarkastuksen milloin tahansa vahvistaaksesi toimittamasi rekisteröintitiedot ja varmistaaksemme palveluiden käytön ja rahoitustransaktioidemme mahdollisten sääntöjemme ja sovellettavan lain rikkomusten varalta. Turvallisuustarkastuksiin voi sisältyä, mutta ei rajoittuen, luottotietojen tilaaminen ja / tai antamasi tietojen muuten tarkistaminen kolmansien osapuolten tietokantojen perusteella.

Meidän on suoritettava nämä toiminnot tarjotaksemme tuotteitamme ja palvelujamme laillisesti, vastuullisesti ja sääntelijöiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Emme voi tarjota sinulle palveluitamme suorittamatta näitä toimintoja. Jos et halua tietosi käyttämistä tällä tavalla, sinun kannattaa olla käyttämättä palveluitamme ja sulkea tilisi.

Kerättyjen tietojen käyttö

Voimme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • Tilin ja tietueiden luominen, hallinta ja hallinta.
  • Palveluidemme mukauttaminen.
  • Tutkimusten ja pyyntöjen käsittely.
  • Ilmoitamme palveluidemme muutoksista.
  • Varmistaako meille antamasi tiedot oikeellisuutesi.
  • Rikoksentorjunta ja rikoksentekijöiden syytteeseenpano, mukaan lukien tarvittaessa valtuutettujen yksiköiden tietojenvaihtopyyntöjen käsitteleminen.
  • Markkinatutkimuskampanjat.
  • Tuemme tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Ilmoitus sinulle mahdollisesti kiinnostuneista ylennyksistä.

Henkilökohtaisten tietojen paljastaminen

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei:

  • Tällainen paljastuminen on välttämätöntä pyyntöjen käsittelemiseksi, jotka liittyvät osallistumiseesi peleihin tai vedonlyöntiin.
  • Sitä vaaditaan laissa.
  • Yksinomaisessa päätöksessämme havaitaan, että olet huijannut tai yrittänyt huijata meitä tai muita palvelun käyttäjiä millään tavalla, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, pelin manipulointi.
  • Meidän on tehtävä niin voidaksemme vastuullisesti täyttää rahanpesun vastaiset velvoitteet, joita meille kohdistetaan.
  • Riippuvuuden ehkäisyn tutkimusta varten (nämä tiedot tehdään nimettömiin).
  • Olemme saaneet lupaasi meille tehdä niin.

Koska liikekumppanimme tai tavarantoimittajat tai palveluntarjoajat saattavat olla vastuussa tietyistä verkkosivuston ja tuotetarjonnan yleisen toiminnan tai toiminnan osista, henkilötiedot voidaan paljastaa heille. Yrityksemme työntekijöillä, erityisellä asiakastuella, maksutiimillä ja muilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi suorittaakseen heidän tehtävänsä ja tarjota sinulle apua ja palvelua. Jotta voimme tarjota sinulle tehokkaan palvelun, me ja / tai palveluntarjoajamme voivat siirtää henkilötietojasi maasta toiseen maailmanlaajuisesti. Kun siirrämme jotakin osaa henkilötiedostasi ETA: n tai asianmukaisten lainkäyttöalueiden ulkopuolelle, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että niitä käsitellään yhtä turvallisesti kuin ETA-alueella tai riittävällä lainkäyttöalueella. Käyttämällä palveluitamme, suostut nimenomaisesti tiedonsiirtoon maasi ulkopuolelle.

Evästeet ja muut tunnistamattomat tiedot

Pyrimme tekemään verkkosivustoltamme mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja helposti löydettävän Internetistä. Keräämme tietoja sivuston käytöstä, mikä ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. Kun olet vuorovaikutuksessa palvelujen kanssa, palvelimemme pitävät sinulle ainutlaatuista aktiivisuuslokkia, joka kerää tiettyjä hallinnollisia ja liikennetietoja, mukaan lukien: lähde-IP-osoite, käyttöaika, käyttöpäivä, vieraillut verkkosivut, kielenkäyttö, ohjelmistojen kaatumisraportit. ja käytetyn selaimen tyyppi. Nämä tiedot ovat välttämättömiä palveluidemme tarjonnalle ja laadulle.

Keräämme myös pienen osan selaimesi lähettämästä tiedosta, jota kutsutaan evästeeksi. Voit halutessasi sammuttaa evästeiden kokoelman (katso selaimesi ohjeet tämän tekemiseen). Sinun on kuitenkin huomattava, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa rajoittaa verkkosivuston käyttöä. Yksityiskohtaiset tiedot käyttämistämme evästeistä ovat evästeiden käytännössä

Tarjoussähköpostit ja tilaukset

Emme suvaitse roskapostia. Lähetämme asiakkaillemme vain asiaankuuluvia tietoja, mukaan lukien muutokset käyttöehtoihimme, tilitietoihin ja tarjouksiin, jotka mielestämme pelaajamme saattavat kiinnostaa. Me emme lähetä mitään myynninedistämisviestejä käyttäjille, jos he eivät ole pyytäneet sitä rekisteröintilomaketta täyttäessään tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et halua enää saada tällaista suoramarkkinointitietoa, voit hylätä tällaisen palvelun muuttamalla suosikkisi MyAccount-osiossa. Jos haluat valita uudelleen ja saada kaikenlaista markkinointimateriaalia ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

voitto

Pidämme voitot ja rahansiirrot ehdottoman luottamuksellisina, ja voitotiedot tallennetaan turvallisessa toimintaympäristössä. Emme luovuta voitotietoja millekään kolmannelle osapuolelle, ellei näitä tietoja ole vaadittu paljastamaan lailla, asetuksella tai vastaavalla valtion viranomaisella.

Maksuyhdyskäytävien tarjoajat

Oikean rahan pelien pelaamista varten sinun on lähetettävä raha meille (talletus) ja vastaanotettava raha (nosto) meiltä. Voimme käyttää kolmansien osapuolten sähköisiä maksuprosessoreita ja / tai rahoituslaitoksia käsittelemään tällaisia rahoitustoimia. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön, suostut nimenomaisesti henkilökohtaisiin tietoihin, joita tarvitaan tapahtumien käsittelyyn jaettaessa ESP: n kanssa, mukaan lukien tarvittaessa tiedon siirtäminen maasi ulkopuolelle. Pyrimme varmistamaan, että sopimuksemme ESP: n kanssa suojaavat yksityisyyttäsi.

Keksit

Käytämme evästeitä muistaaksesi valintasi ensisijaisena kielenä, parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme ja tietääksesi, minkä kautta tarkalleen ottaen kirjaudut sisään tytäryhtiösivustolla. Käytämme evästeitä myös mainoskampanjoidemme tehokkuuden analysoimiseksi, muistamiseksi, että olet käynyt verkkosivustolla, ja tarjotaksemme mielenkiinnon kohteisiin parhaiten sopivia mainoksia.

Petosten torjunta

Yrityksellämme on oma petostentorjuntaosasto ja edistyneet järjestelmät epäilyttävien toimintojen havaitsemiseksi ja estämiseksi, jotta verkkosivusto pysyy turvallisena pelaamispaikkana. Kaikki epäilyttävään toimintaan liittyvät tilit voidaan jäädyttää ja tutkia täysimääräisesti. Jos sinulla on epäilyksiä tilisi toiminnasta, kuten tunnistamattomia tapahtumia tai yllättäviä muutoksia saldossa, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Tietojen saatavuus ja oikeus unohtaa

Sinulla on oikeus käyttää sinusta hallussa olevia tietoja. Saadaksesi kopion omistamistamme sinusta henkilökohtaisista tiedoista, ota meihin yhteyttä tukipalvelussa support@vipstakes.com . Voit pyytää tiettyjen tietojen poistamista tai korvaamista. Tähän voi kuulua henkilökohtaisten tietojen tai asetusten muuttaminen (ei sisällä vedonvaihtoa). Yritys ratkaisee kaikki asianmukaiset pyynnöt kohtuullisessa ajassa. Sinulla on myös mahdollisuus päivittää laskutustietosi itse Oma tili -osiossa (sinulla on oltava valtuudet päästä tälle sivulle). Jos haluat lisätietoja, joita ei voi päivittää Oma tili -tilassa , ota yhteyttä tukeen support@vipstakes.com

Oikeus valittaa

Jos uskot yksityisyyden suojaasi loukattu tai et ole samaa mieltä päätöksestä, jonka olemme tehneet yksityisyyttä koskevista oikeuksista, sinulla on oikeus tehdä valitus Maltan tiedotus- ja tietosuojavaltuutetun toimistolle täyttämällä tämä lomake.

Kolmansien osapuolten käytännöt

Emme voi taata minkään sellaisen tiedon suojaa, jonka annat kolmannen osapuolen verkkosivustolle, joka linkittää palveluihin tai niistä, tai minkään tiedon, jonka on kerännyt tytäryhtiöohjelmaamme (tarvittaessa) tai muuhun ohjelmaan hallinnoiva kolmas osapuoli, koska nämä kolmannet osapuolet puolueiden online-sivustot omistavat ja käyttävät meitä riippumattomasti. Kaikkien näiden kolmansien osapuolten keräämiin tietoihin sovelletaan tällaisen kolmannen osapuolen mahdollisia tietosuojakäytäntöjä.

Suojaus ja salaus

Käytämme 256-bittistä SSL-salausta varmistaaksemme tietosi turvallisuuden ja yksityisyyden. Pidämme kaikki tietosi luottamuksellisina, emmekä koskaan jaa niitä tai myy niitä kolmansille osapuolille, paitsi tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Otamme myös toimenpiteitä varmistaaksemme, että tytäryhtiömme, edustajamme, tytäryhtiömme ja tavarantoimittajat käyttävät riittäviä turvatoimenpiteitä. Kun emme enää tarvitse henkilökohtaisia tietojasi, poistamme tai tuhoamme ne turvallisesti.